Werkwijze: Caravanmatten laten maken door Just Carpets

Optie 1: U komt langs in Kampen

U kunt bij ons langskomen nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers. Het hele proces van een mal maken duurt ongeveer 2 á 3 uur. Tijdens het proces kunt u uw wensen kenbaar maken. Wilt u uw mat in 3 delen, of wilt u uw mat uit 1 geheel laten bestaan, bij ons kunt u het zelf bepalen. Alle mattensets worden afgeleverd met een extra instapmat. De mallen maken wij van een sterk maar dun papier zodat wij zelfs in de kleinste hoekjes kunnen komen. Wilt u er tijdens het verwerkingsproces liever even tussenuit, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kampen is een prachtige stad en er valt genoeg te bekijken. Zodra wij de mal hebben kunnen we bepalen hoeveel tapijt er nodig is. Dit wordt daarna direct besteld. Binnen 3 dagen hebben wij dit materiaal in huis en zullen we de matten gaan produceren. De matten worden dan per post nagestuurd met daarbij de factuur.

Neem contact op voor een afspraak >>

Optie 2: Wij komen bij u thuis

Wanneer het niet mogelijk is om met de caravan of camper naar ons toe te komen, dan kunt u een afspraak maken bij u thuis. Wij zullen dan langskomen met de materialen die wij nodig hebben. Ook hier kunt u zelf uw indeling van het caravantapijt bepalen. Bij deze optie zullen er wel voorrijkosten gerekend worden, maar het scheelt u zelf wel een ritje. Wij maken de mal gewoon bij u thuis, of bij de caravanstalling. Op het moment dat de mal gemaakt wordt kunt u het materiaal kiezen van de stalen die wij mee zullen nemen. Nadat de mal gemaakt is zal het verwerkingsproces bij ons in de fabriekshal afgehandeld worden. Nadat we de mal hebben ontvangen of ingemeten, zal de mat binnen 2 weken geleverd worden .

Neem contact op voor een afspraak >>

Klantbeoordelingen

Matten voor in ee camperbusje

november 9, 2018

Wij hebben goeie ervaringen. Vriendelijk personeel, snelle service, ze kwamen op locatie inmeten en hadden goeie tips. Snelle levering! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Vincent

Tapijtset Hymer

oktober 23, 2018

Wij zijn,over de ontvangst-de prijsafspraak-ontvangst van de vloerbedekking en de zeer nauwkeurige ligging daarvan , zeer,zeer zeer tevreden. Hartelijk bedankt

Hazelhoff

Campertapijt

september 16, 2018

Geweldig!!!!!Alles past fantastisch, Kees Kaptein heeft het opgemeten aardige vent super beliefs en goed advise compliment👍 Ben super blij

Fam.Breve