Werkwijze

Voor het bestellen van een maatwerk tapijtset van ZIARA kunt u met ons een afspraak maken. Voor het opmeten van uw camper, caravan of boot zijn er twee mogelijkheden:

U komt bij ZIARA langs in Kampen

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers, kunt u bij ons langskomen. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen. Alle mattensets worden standaard afgeleverd met een extra instapmat. Het hele proces van een mal maken duurt ongeveer 2 uur. Zodra wij de mal hebben, kunnen we bepalen hoeveel tapijt er nodig is voor de mat, die daarna direct besteld wordt. Binnen 3 dagen hebben wij dit materiaal in huis en zullen wij de matten gaan produceren. Eenmaal klaar, worden de matten u per post nagestuurd met de daarbij behorende factuur. Eventueel kunt u de matten ook komen ophalen.

Wij komen bij u op locatie

Wanneer het niet mogelijk is om met uw camper, caravan of boot naar ons toe te komen, dan kunt u een afspraak maken bij u thuis, bij de stalling of zelfs op de camping. Wij komen dan langs met de materialen die wij nodig hebben. Ook nu is er tijd om uw wensen te bespreken en tijdens het maken van de mal, kunt u het materiaal en de kleur kiezen van de stalen die wij mee zullen nemen. De mal maken wij gewoon bij u thuis of in de stalling. Nadat de mal gemaakt is, zal het verwerkingsproces bij ons in de fabriekshal afgehandeld worden. Het tapijt zal binnen 2 weken na het inmeten geleverd worden.