Campertapijt van Ziara

heerlijk comfortabel aan de voeten, isolerend en makkelijk in onderhoud

Jaarlijks gaan wij op pad om de meest praktische en mooiste tapijten in te slaan. Verschillende van deze tapijten leggen wij op voorraad, andere kleuren kunnen we zo voor u bestellen. Wij selecteren uitsluitend tapijten die geschikt zijn voor in uw camper. Bij deze selectie letten wij erop dat het tapijt geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast moet het makkelijk schoon te maken zijn en geschikt zijn voor eventueel gebruik in combinatie met vloerverwarming. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

Waarom Ziara?

Uw camper inrichten met een mooi tapijt dat een huiselijke warmte uitstraalt? ZIARA voldoet graag aan uw wensen. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden met u te bespreken om uw camper te bekleden met onze hoogwaardige kwaliteit tapijten die speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Élke camper naadloos ingemeten

Om u te garanderen van een speciaal voor u op maat gemaakt campertapijt, meten wij uw camper naadloos in. U komt hiervoor op afspraak bij ons langskomen in Kampen, óf wij komen bij u op locatie.

Ruim assortiment aan trendy materialen en kleuren

Jaarlijks gaan wij op pad om de meest praktische en mooiste kwaliteit tapijten in te slaan. Bij deze selectie letten wij er nadrukkelijk op, dat het tapijt geschikt is voor intensief gebruik, het gemakkelijk schoon te maken is en het geschikt is voor een eventueel gebruik in combinatie met vloerverwarming. Wij selecteren ook enkel de tapijten die geschikt zijn voor uw camper. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit tapijt, waar u jarenlang plezier van heeft.
Van de beschikbare kleuren hebben wij stalen, die u bij ons kunt komen bekijken of die we u kunnen opsturen.

Duurzaam, vuilafstotend en makkelijk schoon te maken

Het comfort van onze tapijt collectie is ongeëvenaard. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijt collectie maken wij dit comfort toegankelijk voor iedereen.
Gemakkelijk in onderhoud, duurzaam omdat er geen gebruik wordt gemaakt van milieuverontreinigende stoffen en vuilafstotend door een behandeling met een vuilwerend middel dat tijdens het productieproces geïmpregneerd wordt.

Mogelijkheid tot gratis aanvragen van tapijtstalen

Het kiezen van het soort tapijt dat bij uw wensen past, kan lastig zijn. Wij adviseren u daar graag in en bieden u ook de mogelijkheid om gratis 3 stalen aan te vragen, zodat u thuis in alle rust de verschillende soorten tapijt kunt vergelijken.

Tevredenheid is meetbaar

Tevredenheid is meetbaar. Wij meten vrijwel alles, Niet alleen de hoeveelheid recyclebaar restmateriaal of de doorlooptijd van een volledige opdracht en hoe wij deze voor u kunnen verkorten... Wij meten uiteraard ook hoe tevreden onze klanten over ZIARA zijn.

Onze ervaring is dat wij op alle vlakken zeer hoog scoren. Wij vinden dat het altijd beter kan en stimuleren onze klanten om feedback te geven. Zo profiteren niet alleen wij van al die verbeterpunten, maar u natuurlijk ook!

Bekijk de reviews en zie waarom klanten voor ZIARA kiezen.

Perfecte pasvorm. De dealer heeft er inmiddels ook van kunnen genieten en het levert alleen maar complimenten op. “veel, veel beter dan wat we van de fabriek krijgen” ?. Aldus De Greeff uit Grave.
Klein
Erg tevreden! Ziet er super netjes uit en goed geholpen!
Margreet Smit
Wat een verschil maakt dit. We zijn er erg blij mee. Ook nog eens erg lekker aan de voetjes. Bedankt voor de goede service 💪. Zoekt iemand tapijt voor in de caravan of camper dan is dit bedrijf een echte aanrader.
Arend Knufman

Zo easy is ons maatwerk tapijt

Alles is maatwerk, ook ons klantcontact

Niet alleen onze tapijten zijn maatwerk, ook het contact met u als klant. Wij vinden het belangrijk om goed naar de wensen van onze klanten te luisteren. Op deze manier kunnen wij onze klanten gerichter informeren en adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Mocht er uiteindelijk toch iets niet geheel naar wens zijn, dan zijn wij altijd bereid om samen te kijken naar een passende oplossing.

Standaard Ziara producten kopen

Met dezelfde ZIARA kwaliteit van maatwerk

Naast het maatwerk dat wij leveren, kunt u bij ons ook terecht voor standaard ZIARA producten met de kwaliteit van maatwerk. U kunt hierbij denken aan een standaard cabinemat voor uw camper, onderhoudsproducten voor het tapijt, maar ook aan karpetten, lopers en instapmatten. Klik op onderstaande link voor alle standaard producten.
Nationaal park Cinque Terre
44° 6'NB, 09° 45' OL
Wat betaalt u daar nou eigenlijk voor? Minder dan u denkt

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kwaliteit vertaald zich in duurzame materialen die tegen een stootje kunnen en een hoog esthetisch niveau hebben. Wij weten echter als geen ander dat kwaliteit geld kost. Maar ons concept is ingericht op efficiëntie en slim inkopen. Doordat wij steeds investeren in de beste machines en personeel kunnen wij steeds sneller leveren en de kosten betaalbaar houden.

Verras uzelf en ervaar hoe voordelig tapijt van ZIARA is. Vraag een offerte aan en gun uzelf jarenlang plezier met tapijt van ZIARA.

Ziara tapijt kopen
Hoe doe je dat?

U komt bij ZIARA langs in Kampen

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers, kunt u bij ons langskomen. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen. Alle mattensets worden standaard afgeleverd met een extra instapmat. Het hele proces van een mal maken duurt ongeveer 2 uur. Zodra wij de mal hebben, kunnen we bepalen hoeveel tapijt er nodig is voor de mat, die daarna direct besteld wordt. Binnen 3 dagen hebben wij dit materiaal in huis en zullen wij de matten gaan produceren. Eenmaal klaar, worden de matten u per post nagestuurd met de daarbij behorende factuur.

Afspraak maken

Wij komen bij u thuis of op de camping

Wanneer het niet mogelijk is om met uw camper naar ons toe te komen, dan kunt u een afspraak maken bij u thuis, bij de stalling of zelfs op de camping. Wij komen dan langs met de materialen die wij nodig hebben. Ook nu is er tijd om uw wensen te bespreken en tijdens het maken van de mal, kunt u het materiaal en de kleur kiezen van de stalen die wij mee zullen nemen. De mal maken wij gewoon bij u thuis of in de stalling. Nadat de mal gemaakt is, zal het verwerkingsproces bij ons in de fabriekshal afgehandeld worden. De mal zal binnen 2 weken na het inmeten of het ontvangen van een mal, geleverd worden.