Camper/caravan tapijt

Uw camper/caravan inrichten met maatwerk tapijt van ZIARA. Kies uit onze diverse collecties.

Naar collectie

Boottapijt

Uw boot inrichten met maatwerk tapijt van ZIARA. Kies uit onze diverse collecties.

Naar bootcollectie

Vinyl

Maatwerk vinyl van ZIARA. Kies uit onze diverse collecties.

Naar vinylcollectie

Ervaar zelf de kwaliteit van Ziara

Jaarlijks gaan wij op pad om de meest praktische en mooiste tapijten in te slaan. Verschillende van deze tapijten leggen wij op voorraad, andere kleuren kunnen we zo voor u bestellen. Wij selecteren uitsluitend tapijten die geschikt zijn voor in uw camper, caravan of boot. Bij deze selectie letten wij erop dat het tapijt geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast moet het makkelijk schoon te maken zijn en geschikt zijn voor eventueel gebruik in combinatie met vloerverwarming. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

Tijd voor onderhoud
Vertroetel je tapijt

James, de eerste hulp bij vlekkenongelukken

U kent het vast wel... een glas wijn wat omgaat tijdens een zwoele zomeravond. Of uw kinderen hebben kauwgom ontdekt. Voor velen zijn dergelijk vlekken een minidrama. Maar met de reinigingsproducten van James zijn vlekkenongelukken verleden tijd. Wilt u uw tapijt in topconditie houden, laat u dan door ZIARA adviseren wat voor uw de beste oplossing is.

DE bijzondere eigenschappen van SDN uitgelegd:

DOOR EN DOOR GEKLEURD SDN GARENS - 100% KLEURECHT

Solution Dyed Nylon is een toonaangevende vezelconstructie die steeds frequenter wereldwijd wordt gebruikt bij de productie van vloerbedekking. De kwalitatief hoogstaande Solution Dyed garens bieden tal van extra voordelen ten opzichte van gewone nylon garens. Het verschil ontstaat in het garenkleuringsproces. Bij Solution Dyed Nylon worden de garens door en door gekleurd doordat met oplossingsverven het pigment aan het polymeersmelt (de nylonpolymeren) wordt toegevoegd voordat de filamenten (oneindige vezels) tot garens worden geëxtrudeerd.

100% UV-BESTENDIG EN LICHTECHT

De kleur van Solution Dyed Nylon zit verankerd in het garen waardoor zonlicht en schoonmaakmiddelen vrijwel geen schade kunnen aanrichten. De kleuren zijn zéér permanent! De garens zijn 100 % UV bestendig en zelfs bij gebruik van agressieve en schurende reinigingsmiddelen is kleurverlies tot een minimum beperkt.

UITERMATE ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Ambiant Tapijt van Solution Dyed Nylon is zeer eenvoudig in onderhoud. Vuil blijft op de vezel zitten en trekt niet in waardoor alleen stofzuigen al een grote onderhoudsbeurt uitstelt. Eventuele vlekken zijn snel en eenvoudiger te verwijderen waardoor het tapijt zichtbaar langer schoon en langdurig representatief blijft.

SLIJTVAST & UITSTEKEND VUIL- EN VLEKBESTENDIG

Tapijt van Solution Dyed Nylon is zeer slijtvast, praktisch en heeft uitstekende vuil- en vlekwerende eigenschappen. Vrijwel alle eventuele vlekken kunnen met gewoon water worden verwijderd.

BLEEKMIDDELBESTENDIG

Solution Dyed Nylon garen is volledig bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen waaronder (milde) bleekoplossingen. Een ernstige vlek kan desnoods met bleekmiddeloplossing of en ander agressief reinigingsmiddel worden schoongemaakt.

EXTRA VUILWERENDE BEHANDELING

Tapijt van Solution Dyed Nylon is van zichzelf al uitzonderlijk vuilwerend. Voor nog meer bescherming kan het tapijt met een extra vuil werende bescherming, bijvoorbeeld Scotchgard Protector, worden behandeld tijdens het productieproces. Deze extra vlekbestendigheid geeft u gemoedsrust zonder zorgen over onderhoud en vlekverwijdering wetende dat uw investering extra wordt beschermd.

GEEN KLEURVERSCHILLEN OP DE NAAD – MINDER SNIJVERLIES

Een ander voordeel van tapijt geproduceerd met SDN garens is dat er minder snijverlies is bij het leggen. Dankzij het ontbreken van kleurverschillen kunnen de banen tapijt naast elkaar gelegd worden zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met snijverlies van aflopende (zij)kanten.

DUURZAAM

Het verven van Solution Dyed Nylon is ook nog eens milieuvriendelijk doordat de kleurstof direct bij de extrusie wordt toegevoegd waardoor de opbrengsten hoog zijn, en er weinig afval is. Het waterverbruik is minimaal en er wordt geen gebruik gemaakt van milieuverontreinigende stoffen.

VOOR INTENSIEF WOONGEBRUIK

Solution Dyed Nylon heeft een prachtige zijdeglans en een exclusieve uitstraling. Tapijt van Ambiant SDN is van indrukwekkende kwaliteit, comfortabel, krachtig en geschikt voor iedere ruimte in huis. De niet-poreuze filamenten nemen geen nare geurtjes op, perfect voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren!

SDN VOOR PROJECTMATIG GEBRUIK

Vanwege de uitstekende project eigenschappen, de duurzaamheid en luxe uitstraling is tapijt van SDN uitermate geschikt voor alle projecttoepassingen.

Ziara tapijt kopen
Hoe doe je dat?

U komt bij ZIARA langs in Kampen

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers, kunt u bij ons langskomen. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen. Alle mattensets worden standaard afgeleverd met een extra instapmat. Het hele proces van een mal maken duurt ongeveer 2 uur. Zodra wij de mal hebben, kunnen we bepalen hoeveel tapijt er nodig is voor de mat, die daarna direct besteld wordt. Binnen 3 dagen hebben wij dit materiaal in huis en zullen wij de matten gaan produceren. Eenmaal klaar, worden de matten u per post nagestuurd met de daarbij behorende factuur.

Afspraak maken

Wij komen bij u thuis of op de camping

Wanneer het niet mogelijk is om met uw camper, caravan of boot naar ons toe te komen, dan kunt u een afspraak maken bij u thuis, bij de stalling of zelfs op de camping. Wij komen dan langs met de materialen die wij nodig hebben. Ook nu is er tijd om uw wensen te bespreken en tijdens het maken van de mal, kunt u het materiaal en de kleur kiezen van de stalen die wij mee zullen nemen. De mal maken wij gewoon bij u thuis of in de stalling. Nadat de mal gemaakt is, zal het verwerkingsproces bij ons in de fabriekshal afgehandeld worden. De mal zal binnen 2 weken na het inmeten of het ontvangen van een mal, geleverd worden.