Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?
Na het inmeten of aanleveren van de mal zal het tapijt binnen enkele werkdagen worden geleverd op het door u opgegeven adres. Ook is het mogelijk om het tapijt af te halen in onze showroom.

Is het mogelijk om langs te komen voor het bekijken van de collectie?
Dit is zeker mogelijk. Hiervoor adviseren we wel om een afspraak te maken zodat we de tijd voor u kunnen nemen en u van advies kunnen voorzien.

Kan ik het tapijt gebruiken in combinatie met vloerverwarming?
Onze gehele collectie kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Ons tapijt word hier speciaal op geselecteerd.

Is het mogelijk om losse matten te bestellen?
Wij leveren ook standaard matten voor uw camper, caravan of boot. We hebben standaard afmetingen maar u kunt ook zelf de afmetingen aan ons doorgeven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe moet ik het tapijt schoonmaken?
Het tapijt is eenvoudig schoon te maken. Bij elke bestelling leveren wij een onderhoudsadvies en een vlekkenschijf. Hierop kunt u precies zien wat u bij welke vlek moet doen. 90% van de vlekken kunnen met water verwijderd worden.

Wat kost een maatwerk tapijtset?
De prijs van een maatwerk tapijtset is van verschillende factoren afhankelijk. Hierbij kunt u denken aan de lengte van de camper, de indeling en het soort tapijt dat u kiest. Op onze website kunt u makkelijk een offerte aanvragen. Wij sturen u dan vrijblijvend een passend voorstel.

Welke kwaliteit levert Ziara?
Voor het maatwerk tapijt gebruiken wij uitsluitend tapijt van hoge kwaliteit. Dit is noodzakelijk voor het gebruik in uw camper, caravan of boot. Aangezien het kleine oppervlaktes zijn waar u steeds over het zelfde stuk loopt voorkomt duurzaam tapijt slijtage en het snel platlopen. Wij werken met een geselecteerd vast assortiment. Dus wij leveren geen tapijt uit restpartijen waar kleurverschil of kwaliteitsverschil in kan zitten. Zo bent u verzekerd van een tapijt waar u vele jaren onbezorgd plezier van zult hebben. Daarnaast is het tapijt makkelijk schoon te maken en blijft de kleur mooi.