Fortuna

De Fortuna is een ultra sterk en slijtvast lussenpool SDN tapijt waardoor uitermate geschikt voor de meest intensieve interieur toepassingen. Het tapijt is makkelijk schoon te maken. De polyamide Solution Dyed Nylon garens zijn bleekmiddel bestendig en hebben een hoge lichtechtheid.

Kleuren
Leverbaar in 22 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Zwaar (project) gebruik

SCARLATTI

Deze kortpolige frisé met subtiele kleuren is een perfécte keuze voor wie een sterk en duurzaam tapijt wenst. Scarlatti-SDN is veelzijdig toepasbaar, van intensief gebruik in huis tot semi project gebruik. De polyamide Solution Dyed Nylon garens zijn bleekmiddel bestendig en hebben een hoge lichtechtheid.

Kleuren
Leverbaar in 22 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik, projectgebruik

TIVOLI

Karakteriserend voor de Tivoli is zijn fraaie subtiele tweed effect, in combinatie met een strakke rechtlijnige tuftstructuur. Hierdoor ontstaat een levendige, moderne en eigentijdse vloer die door zijn compactheid zeer makkelijk te onderhouden is. Verkrijgbaar in 10 praktische en stijlvolle kleuren.

Kleuren
Leverbaar in 10 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide 60% / Polypropyleen 40 %
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik, licht projectgebruik

Sensations SDN

Sensations kent een sensationele opbouw door de 3 verschillende kleuren garens die in iedere kleur verwerkt. Dit zorgt voor een speels en en extra dimensie in iedere ruimte. De SDN Pes garens zorgen ervoor dat deze kwaliteit bestand is tegen agressieve reinigings- en bleekmiddelen. Met zijn opvallende kenmerken en hoogwaardige eigenschappen is de Sensations een hele goede keuze wanneer je zoekt naar een tapijt die tegen een stootje kan en lang mee gaat.

Kleuren
Leverbaar in 13 verschillende kleuren
Materiaal
Polyester SDN
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik

Divo SDN

Divo Project-SDN kenmerkt zich door een prachtige elegante uitstraling door de glans die erin is verwerkt. Een luxueus en aangenaam zacht tapijt met een elegante uitstraling. De Solution Dyed Polyamide garens geven deze tapijtkwaliteit unieke eigenschappen. Een gesneden pool met een poolgewicht van maar liefst 1545 g/m2. geeft deze tapijtkwaliteit de hoogste comfortklasse Het kleurenpalet van Divo Project-SDN kent maar liefst 12 kleuren. Vanwege de uitstekende project eigenschappen, de duurzaamheid en luxe uitstraling is dit tapijt van SDN garens uitermate geschikt voor zwaar woongebruik.

Kleuren
Leverbaar in 12 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik, projectgebruik

PLANET

De duurzame Solution Dyed Aquafil 6.0 polyamide garens in combinatie met een intense pooldichtheid geven dit fabuleuze tapijt het predicaat werkpaard onder de (project)tapijten. Superieur voor de meest intensieve interieur toepassingen. Gelijktijdig actueel en trendy door fraai 3 kleurig frisé effect.

Kleuren
Leverbaar in 12 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik, zwaar en intensief projectgebruik

Globe SDN

Een vernieuwd kleurenpalet van de reeds jaren zeer gewaardeerde hoogwaardige tapijtcollectie Globe Project Econyl® Yarn. Gemaakt van 100% SDN duurzame ECONYL® garens die – zonder verlies van kwaliteit – worden geregenereerd uit wereldwijd polyamide 6.0 afval; van oude tapijtresten tot ronddwalende visnetten uit oceanen. Een bewuste en onderhoudsvriendelijke gesneden pool met zeer hoge lichtechtheid, stevigheid en glans.

“Voor de meest intensieve en stijlvolle interieurtoepassingen!”

Kleuren
Leverbaar in 16 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Zwaar woongebruik, Zwaar projectgebruik

Loft

Loft Project ECONYL® Yarn is een zeer levendig lussenpool tapijt gekenmerkt door een modern markante structuur. De look en feel van een geweven tapijt met een karakteristiek geblokt uiterlijk. Vervaardigd van bleekmiddelbestendig en 100% geregenereerd ECONYL®garen. Dit uiterst duurzaam en hoogstaande polyamide is geupcycled uit wereldwijd nylon afval waaronder visnetten.

Kleuren
Leverbaar in 13 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
zwaar woongebruik, zwaar projectgebruik

Savona SDN

Een prachtig luxueus en comfortabel tapijt met een poolinzetgewicht van maar liefst 1650 gram per m2 en uitzonderlijke eigenschappen voor ultiem woongenot mede dankzij de SDN Soft Yarn garens. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, geschikt voor intensief gebruik en subliem toe te passen als karpet op maat.

Kleuren
Leverbaar in 13 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Zwaar woongebruik, Normaal projectgebruik

Tijd voor onderhoud
Vertroetel je tapijt

James, de eerste hulp bij vlekkenongelukken

U kent het vast wel... een glas wijn wat omgaat tijdens een zwoele zomeravond. Of uw kinderen hebben kauwgom ontdekt. Voor velen zijn dergelijk vlekken een minidrama. Maar met de reinigingsproducten van James zijn vlekkenongelukken verleden tijd. Wilt u uw tapijt in topconditie houden, laat u dan door ZIARA adviseren wat voor uw de beste oplossing is.

DE bijzondere eigenschappen van SDN uitgelegd:

DOOR EN DOOR GEKLEURD SDN GARENS - 100% KLEURECHT

Solution Dyed Nylon is een toonaangevende vezelconstructie die steeds frequenter wereldwijd wordt gebruikt bij de productie van vloerbedekking. De kwalitatief hoogstaande Solution Dyed garens bieden tal van extra voordelen ten opzichte van gewone nylon garens. Het verschil ontstaat in het garenkleuringsproces. Bij Solution Dyed Nylon worden de garens door en door gekleurd doordat met oplossingsverven het pigment aan het polymeersmelt (de nylonpolymeren) wordt toegevoegd voordat de filamenten (oneindige vezels) tot garens worden geëxtrudeerd.

100% UV-BESTENDIG EN LICHTECHT

De kleur van Solution Dyed Nylon zit verankerd in het garen waardoor zonlicht en schoonmaakmiddelen vrijwel geen schade kunnen aanrichten. De kleuren zijn zéér permanent! De garens zijn 100 % UV bestendig en zelfs bij gebruik van agressieve en schurende reinigingsmiddelen is kleurverlies tot een minimum beperkt.

UITERMATE ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Ambiant Tapijt van Solution Dyed Nylon is zeer eenvoudig in onderhoud. Vuil blijft op de vezel zitten en trekt niet in waardoor alleen stofzuigen al een grote onderhoudsbeurt uitstelt. Eventuele vlekken zijn snel en eenvoudiger te verwijderen waardoor het tapijt zichtbaar langer schoon en langdurig representatief blijft.

SLIJTVAST & UITSTEKEND VUIL- EN VLEKBESTENDIG

Tapijt van Solution Dyed Nylon is zeer slijtvast, praktisch en heeft uitstekende vuil- en vlekwerende eigenschappen. Vrijwel alle eventuele vlekken kunnen met gewoon water worden verwijderd.

BLEEKMIDDELBESTENDIG

Solution Dyed Nylon garen is volledig bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen waaronder (milde) bleekoplossingen. Een ernstige vlek kan desnoods met bleekmiddeloplossing of en ander agressief reinigingsmiddel worden schoongemaakt.

EXTRA VUILWERENDE BEHANDELING

Tapijt van Solution Dyed Nylon is van zichzelf al uitzonderlijk vuilwerend. Voor nog meer bescherming kan het tapijt met een extra vuil werende bescherming, bijvoorbeeld Scotchgard Protector, worden behandeld tijdens het productieproces. Deze extra vlekbestendigheid geeft u gemoedsrust zonder zorgen over onderhoud en vlekverwijdering wetende dat uw investering extra wordt beschermd.

GEEN KLEURVERSCHILLEN OP DE NAAD – MINDER SNIJVERLIES

Een ander voordeel van tapijt geproduceerd met SDN garens is dat er minder snijverlies is bij het leggen. Dankzij het ontbreken van kleurverschillen kunnen de banen tapijt naast elkaar gelegd worden zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met snijverlies van aflopende (zij)kanten.

DUURZAAM

Het verven van Solution Dyed Nylon is ook nog eens milieuvriendelijk doordat de kleurstof direct bij de extrusie wordt toegevoegd waardoor de opbrengsten hoog zijn, en er weinig afval is. Het waterverbruik is minimaal en er wordt geen gebruik gemaakt van milieuverontreinigende stoffen.

VOOR INTENSIEF WOONGEBRUIK

Solution Dyed Nylon heeft een prachtige zijdeglans en een exclusieve uitstraling. Tapijt van Ambiant SDN is van indrukwekkende kwaliteit, comfortabel, krachtig en geschikt voor iedere ruimte in huis. De niet-poreuze filamenten nemen geen nare geurtjes op, perfect voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren!

SDN VOOR PROJECTMATIG GEBRUIK

Vanwege de uitstekende project eigenschappen, de duurzaamheid en luxe uitstraling is tapijt van SDN uitermate geschikt voor alle projecttoepassingen.

Ziara tapijt kopen
Hoe doe je dat?

U komt bij ZIARA langs in Kampen

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers, kunt u bij ons langskomen. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen. Alle mattensets worden standaard afgeleverd met een extra instapmat. Het hele proces van een mal maken duurt ongeveer 2 uur. Zodra wij de mal hebben, kunnen we bepalen hoeveel tapijt er nodig is voor de mat, die daarna direct besteld wordt. Binnen 3 dagen hebben wij dit materiaal in huis en zullen wij de matten gaan produceren. Eenmaal klaar, worden de matten u per post nagestuurd met de daarbij behorende factuur.

Afspraak maken

Wij komen bij u thuis of op de camping

Wanneer het niet mogelijk is om met uw camper, caravan of boot naar ons toe te komen, dan kunt u een afspraak maken bij u thuis, bij de stalling of zelfs op de camping. Wij komen dan langs met de materialen die wij nodig hebben. Ook nu is er tijd om uw wensen te bespreken en tijdens het maken van de mal, kunt u het materiaal en de kleur kiezen van de stalen die wij mee zullen nemen. De mal maken wij gewoon bij u thuis of in de stalling. Nadat de mal gemaakt is, zal het verwerkingsproces bij ons in de fabriekshal afgehandeld worden. De mal zal binnen 2 weken na het inmeten of het ontvangen van een mal, geleverd worden.