Marine Tuft

De Marine Tuft is een unieke, stijlvolle, comfortable en duurzame in- en outdoor vloerbedekking. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen. Gemaakt van UV-, (zee- en chloor)waterbestendige vezels en waterdoorlatende Aquabac onderkant zorgen voor een brede en duurzame toepassing. Marine Tuft vloerbedekking is zacht voor uw voeten, eenvoudig schoon te maken, licht van gewicht, geluidsabsorberend en warmtebestendig.

Kleuren
Leverbaar in 17 verschillende kleuren
Materiaal
Polypropyleen met Aquabac 100% waterproof
Kwaliteit
Intensief gebruik

INFINITY

Infinity is voorzien van een unieke vinyl foam rug die het voor diverse ondergronden ideaal maakt. Infinity Luxury Woven Vinyl is sterk, comfortabel, modern, gemakkelijk in gebruik en een uitstekende keuze voor de watersport. Infinity is eenvoudig te reinigen, UV- en vlekbestendig, vuilafstotend, droogt snel en omvat een antimicrobiële en antibacteriële technologie die de groei van bacteriën tegengaat. Het materiaal is bestand tegen benzine-, diesel- en motorolie en niet gevoelig voor vogel- en spinnenpoep. Het is 100% geweven Pvc en vlek en vuil afstotend.

Kleuren
Leverbaar in 18 verschillende kleuren
Materiaal
100% geweven Vinyl met een 100% Vinyl foam backing
Kwaliteit
Intensief gebruik

ADCOCLASS

Adcoclass Project is gemaakt van 100% Astra polypropyleen. De verbeterde vezelkroezing en de goede poolhechting zorgt voor een goede kwaliteit. Door gebruik van hoogwaardige kleurstoffen heeft het tapijt een zeer hoge lichtechtheid en UV-stabiliteit. Het zorgt ervoor dat de kleuren mooi blijven. De pool is 4.5 mm, waardoor vuil en stof niet zomaar tussen de vezel kan gaan zitten. Verder is het tapijt vlekafstotend en daarom eenvoudig te onderhouden. Verder is het bestand tegen bleekmiddelen.

Kleuren
Leverbaar in 9 verschillende kleuren
Materiaal
100% Astra Polypropyleen
Kwaliteit
Intensief gebruik

SPAGHETTI

De spaghetti mat is ideaal voor buiten, schraapt vuil van de zolen. Door de open structuur kan water en vuil wegvloeien. Voelt comfortabel aan en is ideaal voor gebruik in de watersport.

Kleuren
Leverbaar in 7 verschillende kleuren
Materiaal
100% Polymeer
Kwaliteit
Intensief gebruik

SCARLATTI

Deze kortpolige frisé met subtiele kleuren is een perfécte keuze voor wie een sterk en duurzaam tapijt wenst. Scarlatti-SDN is veelzijdig toepasbaar, van intensief gebruik in huis tot semi project gebruik. De polyamide Solution Dyed Nylon garens zijn bleekmiddel bestendig en hebben een hoge lichtechtheid.

Kleuren
Leverbaar in 12 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik, projectgebruik

MONTOVA

Uitermate zachte Solution Dyed Polyamide Soft Yarn garens verschaffen dit tapijt uitzonderlijke eigenschappen voor veel en lang woongenot. Naast comfort, luxe en weldaad speelt duurzaamheid een steeds grotere rol van betekenis. Tapijt van exclusief SDN garen is een uitstekende duurzame investering.

Kleuren
Leverbaar in 17 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide SDN
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik, licht projectgebruik

PLANET

De duurzame Solution Dyed Aquafil 6.0 polyamide garens in combinatie met een intense pooldichtheid geven dit fabuleuze tapijt het predicaat werkpaard onder de (project)tapijten. Superieur voor de meest intensieve interieur toepassingen. Gelijktijdig actueel en trendy door fraai 3 kleurig frisé effect.

Kleuren
Leverbaar in 12 verschillende kleuren
Materiaal
Polyamide
Kwaliteit
Normaal tot zwaar woongebruik, zwaar en intensief projectgebruik

Tijd voor onderhoud
Vertroetel je tapijt

James, de eerste hulp bij vlekkenongelukken

U kent het vast wel... een glas wijn wat omgaat tijdens een zwoele zomeravond. Of uw kinderen hebben kauwgom ontdekt. Voor velen zijn dergelijk vlekken een minidrama. Maar met de reinigingsproducten van James zijn vlekkenongelukken verleden tijd. Wilt u uw tapijt in topconditie houden, laat u dan door ZIARA adviseren wat voor uw de beste oplossing is.

DE bijzondere eigenschappen van SDN uitgelegd:

DOOR EN DOOR GEKLEURD SDN GARENS - 100% KLEURECHT

Solution Dyed Nylon is een toonaangevende vezelconstructie die steeds frequenter wereldwijd wordt gebruikt bij de productie van vloerbedekking. De kwalitatief hoogstaande Solution Dyed garens bieden tal van extra voordelen ten opzichte van gewone nylon garens. Het verschil ontstaat in het garenkleuringsproces. Bij Solution Dyed Nylon worden de garens door en door gekleurd doordat met oplossingsverven het pigment aan het polymeersmelt (de nylonpolymeren) wordt toegevoegd voordat de filamenten (oneindige vezels) tot garens worden geëxtrudeerd.

100% UV-BESTENDIG EN LICHTECHT

De kleur van Solution Dyed Nylon zit verankerd in het garen waardoor zonlicht en schoonmaakmiddelen vrijwel geen schade kunnen aanrichten. De kleuren zijn zéér permanent! De garens zijn 100 % UV bestendig en zelfs bij gebruik van agressieve en schurende reinigingsmiddelen is kleurverlies tot een minimum beperkt.

UITERMATE ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Ambiant Tapijt van Solution Dyed Nylon is zeer eenvoudig in onderhoud. Vuil blijft op de vezel zitten en trekt niet in waardoor alleen stofzuigen al een grote onderhoudsbeurt uitstelt. Eventuele vlekken zijn snel en eenvoudiger te verwijderen waardoor het tapijt zichtbaar langer schoon en langdurig representatief blijft.

SLIJTVAST & UITSTEKEND VUIL- EN VLEKBESTENDIG

Tapijt van Solution Dyed Nylon is zeer slijtvast, praktisch en heeft uitstekende vuil- en vlekwerende eigenschappen. Vrijwel alle eventuele vlekken kunnen met gewoon water worden verwijderd.

BLEEKMIDDELBESTENDIG

Solution Dyed Nylon garen is volledig bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen waaronder (milde) bleekoplossingen. Een ernstige vlek kan desnoods met bleekmiddeloplossing of en ander agressief reinigingsmiddel worden schoongemaakt.

EXTRA VUILWERENDE BEHANDELING

Tapijt van Solution Dyed Nylon is van zichzelf al uitzonderlijk vuilwerend. Voor nog meer bescherming kan het tapijt met een extra vuil werende bescherming, bijvoorbeeld Scotchgard Protector, worden behandeld tijdens het productieproces. Deze extra vlekbestendigheid geeft u gemoedsrust zonder zorgen over onderhoud en vlekverwijdering wetende dat uw investering extra wordt beschermd.

GEEN KLEURVERSCHILLEN OP DE NAAD – MINDER SNIJVERLIES

Een ander voordeel van tapijt geproduceerd met SDN garens is dat er minder snijverlies is bij het leggen. Dankzij het ontbreken van kleurverschillen kunnen de banen tapijt naast elkaar gelegd worden zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met snijverlies van aflopende (zij)kanten.

DUURZAAM

Het verven van Solution Dyed Nylon is ook nog eens milieuvriendelijk doordat de kleurstof direct bij de extrusie wordt toegevoegd waardoor de opbrengsten hoog zijn, en er weinig afval is. Het waterverbruik is minimaal en er wordt geen gebruik gemaakt van milieuverontreinigende stoffen.

VOOR INTENSIEF WOONGEBRUIK

Solution Dyed Nylon heeft een prachtige zijdeglans en een exclusieve uitstraling. Tapijt van Ambiant SDN is van indrukwekkende kwaliteit, comfortabel, krachtig en geschikt voor iedere ruimte in huis. De niet-poreuze filamenten nemen geen nare geurtjes op, perfect voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren!

SDN VOOR PROJECTMATIG GEBRUIK

Vanwege de uitstekende project eigenschappen, de duurzaamheid en luxe uitstraling is tapijt van SDN uitermate geschikt voor alle projecttoepassingen.

Ziara tapijt kopen
Hoe doe je dat?

U komt bij ZIARA langs in Kampen

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers, kunt u bij ons langskomen. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen. Alle mattensets worden standaard afgeleverd met een extra instapmat. Het hele proces van een mal maken duurt ongeveer 2 uur. Zodra wij de mal hebben, kunnen we bepalen hoeveel tapijt er nodig is voor de mat, die daarna direct besteld wordt. Binnen 3 dagen hebben wij dit materiaal in huis en zullen wij de matten gaan produceren. Eenmaal klaar, worden de matten u per post nagestuurd met de daarbij behorende factuur.

Afspraak maken

Wij komen bij u op locatie of in de stalling

Wanneer het niet mogelijk is om met uw boot naar ons toe te komen, dan kunt u een afspraak maken bij u op locatie. Wij komen dan langs met de materialen die wij nodig hebben. Ook nu is er tijd om uw wensen te bespreken en tijdens het maken van de mal, kunt u het materiaal en de kleur kiezen van de stalen die wij mee zullen nemen. De mal maken wij gewoon bij u op locatie. Nadat de mal gemaakt is, zal het verwerkingsproces bij ons in de fabriekshal afgehandeld worden. Het tapijt zal binnen 2 weken na het inmeten of het ontvangen van een mal, geleverd worden.