Boottapijt van Ziara

heerlijk comfortabel aan uw voeten, waterbestendig en makkelijk in onderhoud

Boot tapijt is een watervast en slijtvast tapijt wat ontwikkeld is voor de afwerking van de vloer in boten.
Het is gemaakt van een hoogwaardig polyester fiber. Het tapijt is kleurecht, makkelijk schoon te maken, licht van gewicht en rafelt niet. Daarnaast is het materiaal schimmelvrij en UV bestendig.

Boottapijt, exact op maat gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van boottapijt. Voor het maken van de matten hebben we een mal nodig. Deze kunt u zelf maken of door ons laten doen. Ook is het mogelijk om uw oude tapijt aan te leveren zodat wij deze na kunnen maken. Het boottapijt dat wij gebruiken is geschikt voor zowel het interieur als het exterieur. Ideaal voor kleine en grote boten.

De voordelen van boottapijt

Tapijt is een populaire keuze voor de bekleding van boten vanwege de vele voordelen die het biedt. Hieronder beschrijven we enkele van de belangrijkste voordelen van boottapijt:

  1. Comfort: Tapijt biedt een zachte en comfortabele oppervlakte om op te lopen, zitten of liggen. Dit is vooral handig voor de momenten dat u langere tijd op de boot doorbrengt.
  2. Geluid demping: Tapijt is een geweldige keuze voor het dempen van geluid op een boot. Het kan helpen om het geluid van de motor en andere geluiden aan boord te verminderen, waardoor het een rustigere en aangenamere omgeving creëert.
  3. Isolatie: Tapijt kan helpen om de temperatuur aan boord te reguleren, vooral tijdens koudere dagen. Het isoleert beter dan harde vloeren, waardoor uw voeten warm blijven en u minder last heeft van de kou.
  4. Water- en vuilafstotend: Tapijt is vuil- en waterafstotend, waardoor het gemakkelijk te reinigen is en minder snel beschadigd raakt.
  5. Esthetisch: Tapijt is beschikbaar in een breed scala van kleuren en stijlen, zodat u de uitstraling van uw boot kunt personaliseren. Het kan een geweldige manier zijn om de sfeer en uitstraling van uw boot te verbeteren.
  6. Maatwerk: Ons boottapijt wordt exact op maat gemaakt, dit zal bijdragen aan een professionelere en verzorgde uitstraling, en efficiënter installatieproces.
  7. Waarde verhogen: Een professioneel geïnstalleerd maatwerk tapijt zal bijdragen aan de waarde van uw boot, als u ooit besluit om uw boot te verkopen.

 

Waarom Ziara?

Uw boot inrichten met een mooi tapijt dat een huiselijke warmte uitstraalt? ZIARA voldoet graag aan uw wensen. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden met u te bespreken om uw boot te bekleden met onze hoogwaardige kwaliteit tapijten die speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Élke boot naadloos ingemeten

Om u te garanderen van een speciaal voor u op maat gemaakt boottapijt, kunnen wij uw boot inmeten. U komt hiervoor op afspraak bij ons langskomen in Kampen, óf wij komen bij u op locatie. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een mal of uw oude tapijt aan te leveren.

Ruim assortiment aan trendy materialen en kleuren

Voor de watersport hebben wij een speciaal assortiment aan boottapijt. Dit tapijt kenmerkt zich door specifieke eigenschappen. Het tapijt is waterbestendig en kan tegen zoutwater.
Jaarlijks gaan wij opzoek naar nieuwe en trendy materialen. Wij selecteren ook enkel de tapijten die geschikt zijn voor uw boot. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit tapijt, waar u jarenlang plezier van heeft.

Duurzaam, waterafstotend en makkelijk schoon te maken

Het comfort van onze tapijt collectie is ongeëvenaard. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijt collectie maken wij dit comfort toegankelijk voor iedereen.
Gemakkelijk in onderhoud, duurzaam omdat er geen gebruik wordt gemaakt van milieuverontreinigende stoffen en waterafstotend. Daarnaast is het tapijt UV, zoutwater en hitte bestendig. Het tapijt is makkelijk te verwerken en rafelt niet.

Los bestellen van boottapijt

Bij ons is het ook mogelijk om de verschillende soorten los te bestellen. Op de collectie pagina kunt u de verschillende soorten en kleuren bekijken. Het tapijt is in verschillende standaard breedtes te verkrijgen. Het word per strekkende 10 cm verkocht met een minimum van 1 meter.

Tevredenheid is meetbaar

Tevredenheid is meetbaar. Wij meten vrijwel alles, Niet alleen de hoeveelheid recyclebaar restmateriaal of de doorlooptijd van een volledige opdracht en hoe wij deze voor u kunnen verkorten... Wij meten uiteraard ook hoe tevreden onze klanten over ZIARA zijn.

Onze ervaring is dat wij op alle vlakken zeer hoog scoren. Wij vinden dat het altijd beter kan en stimuleren onze klanten om feedback te geven. Zo profiteren niet alleen wij van al die verbeterpunten, maar u natuurlijk ook!

Bekijk de reviews en zie waarom klanten voor ZIARA kiezen.

Keurige snelle service. Kwamen aan huis opmeten, en drie weken later kwam het tapijt. Past perfect en keurig afgewerkt.
Linda Happe
Uitstekend ingemeten. Wij zijn er blij mee
Dick Kok
Perfecte pasvorm. De dealer heeft er inmiddels ook van kunnen genieten en het levert alleen maar complimenten op. “veel, veel beter dan wat we van de fabriek krijgen” ?. Aldus De Greeff uit Grave.
Klein

Zo easy is ons maatwerk tapijt

Alles is maatwerk, ook ons klantcontact

Niet alleen onze tapijten zijn maatwerk, ook het contact met u als klant. Wij vinden het belangrijk om goed naar de wensen van onze klanten te luisteren. Op deze manier kunnen wij onze klanten gerichter informeren en adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Mocht er uiteindelijk toch iets niet geheel naar wens zijn, dan zijn wij altijd bereid om samen te kijken naar een passende oplossing.

Standaard Ziara producten kopen

Met dezelfde ZIARA kwaliteit van maatwerk

Naast het maatwerk dat wij leveren, kunt u bij ons ook terecht voor standaard ZIARA producten met de kwaliteit van maatwerk. U kunt hierbij denken aan een los stuk tapijt voor uw boot, schoonloopmatten en onderhoudsproducten. Op de collectiepagina kunt u de verschillende soorten boottapijt bekijken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Nationaal park Cinque Terre
44° 6'NB, 09° 45' OL
Wat betaalt u daar nou eigenlijk voor? Minder dan u denkt

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kwaliteit vertaald zich in duurzame materialen die tegen een stootje kunnen en een hoog esthetisch niveau hebben. Wij weten echter als geen ander dat kwaliteit geld kost. Maar ons concept is ingericht op efficiëntie en slim inkopen. Doordat wij steeds investeren in de beste machines en personeel kunnen wij steeds sneller leveren en de kosten betaalbaar houden.

Verras uzelf en ervaar hoe voordelig tapijt van ZIARA is. Vraag een offerte aan en gun uzelf jarenlang plezier met tapijt van ZIARA.

Ziara tapijt kopen
Hoe doe je dat?

U komt bij ZIARA langs in Kampen

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onze medewerkers, kunt u bij ons langskomen. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen. Alle mattensets worden standaard afgeleverd met een extra instapmat. Het hele proces van een mal maken duurt ongeveer 2 uur. Zodra wij de mal hebben, kunnen we bepalen hoeveel tapijt er nodig is voor de mat, die daarna direct besteld wordt. Binnen 3 dagen hebben wij dit materiaal in huis en zullen wij de matten gaan produceren. Eenmaal klaar, worden de matten u per post nagestuurd met de daarbij behorende factuur.

Afspraak maken

Wij komen bij u op locatie of in de stalling

Wanneer het niet mogelijk is om met uw boot naar ons toe te komen, dan kunt u een afspraak maken bij u op locatie. Wij komen dan langs met de materialen die wij nodig hebben. Ook nu is er tijd om uw wensen te bespreken en tijdens het maken van de mal, kunt u het materiaal en de kleur kiezen van de stalen die wij mee zullen nemen. De mal maken wij gewoon bij u op locatie. Nadat de mal gemaakt is, zal het verwerkingsproces bij ons in de fabriekshal afgehandeld worden. Het tapijt zal binnen 2 weken na het inmeten of het ontvangen van een mal, geleverd worden.