Wederverkoper worden?

 

Wederverkoper worden?

Wederverkoper worden in de caravan branche?

Just Carpets is gevestigd in Kampen. Natuurlijk kunnen we vanuit Kampen het hele land bedienen maar we snappen dat mensen liever bij hun eigen caravanzaak in hun stad of dorp op zoek gaan een mooi tapijt. Daarom bieden wij bedrijven in de caravan branche de mogelijkheid om wederverkoper te worden. Hiermee kan u als ondernemer uw klant beter van dienst zijn met goede service. Als ondernemer profiteert u mee doordat u een percentage van de omzet ontvangt.

Als wederverkoper ontvangt uw van Just Carpets:
– Mooi promotiemateriaal wat u aan uw klanten kan meegeven.
– Een mooi pakket van verschillende tapijt stalen die direct leverbaar zijn
Daarnaast kunnen wij in de showroom een demomodel voorzien van tapijt. Dit in combinatie met een banner zorgt voor een optimale verkoop.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Klantbeoordelingen

Matten voor in ee camperbusje

november 9, 2018

Wij hebben goeie ervaringen. Vriendelijk personeel, snelle service, ze kwamen op locatie inmeten en hadden goeie tips. Snelle levering! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Vincent

Tapijtset Hymer

oktober 23, 2018

Wij zijn,over de ontvangst-de prijsafspraak-ontvangst van de vloerbedekking en de zeer nauwkeurige ligging daarvan , zeer,zeer zeer tevreden. Hartelijk bedankt

Hazelhoff

Campertapijt

september 16, 2018

Geweldig!!!!!Alles past fantastisch, Kees Kaptein heeft het opgemeten aardige vent super beliefs en goed advise compliment👍 Ben super blij

Fam.Breve