Pasadena

Al jaren een onverwoestbare tapijtcollectie!”

De reeds jaren succesvolle projectkwaliteit Pasadena Project-SDN is vernieuwd met een eigentijdse kleurenset.

Deze compacte Solution Dyed Nylon (SDN) kwaliteit dankt zijn duurzaamheid onder andere aan een poolgewicht van maar liefst 1100 g/m2, zijn fijne 1/10 deling en zijn 2 x 2-draads hoog getwijnd en geheatset garen van 100% door en door geverfd polyamide 6.0 SDN garen.

Pasadena Project is geschikt voor zeer intensief woongebruik en daarmee toe te passen in vrijwel ieder denkbare ruimte in huis, doorlopend van de hal en gelegd op de trap. Dankzij de hoge slijtvastheid en de uitstekende vuil- en vlekbestendig is Pasadena Project-SDN uitermate geschikt voor zeer intensief belopen gebieden en bijvoorbeeld kantoor aan huis waarbij ook het gebruik van bureaustoel en zwenkwielen geen belemmering is.

Dit tapijt is leverbaar in 12 verschillende kleuren.

Prijsklasse: Luxe

Pacific

Voor de meest intensieve interieurtoepassingen”

Voor dit fraaie frisé-tapijt zijn de allerbeste tapijtgarens gebruikt gecombineerd met de duurzame Solution Dyed verfmethode. Dit levert tal van extra voordelen. SDN-garens zijn door en door gekleurd, er zijn vrijwel geen kleurverschillen en het tapijt is volledig Uv-bestendig.

Deze comfortabele kwaliteit Pacific Project-SDN is dankzij zijn hoogwaardige SDN-garens bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen en bleekmiddelbestendig en blijft zichtbaar langer mooi, schoon en representatief.

De fraaie compacte frisé pool – cut-pile met gesneden in elkaar gedraaide garens – geeft een zeer levendige oppervlaktestructuur en maakt het tapijt bovendien geschikt voor trappen, zwenkwielen en de meest intensieve stijlvolle interieurtoepassingen.

Dit tapijt is leverbaar in 12 verschillende kleuren.

Prijsklasse: Luxe