Planet

“Nieuwe uitvoering met klasse 33!”

De duurzame kwaliteit Planet Project-SDN is de opvolger van de reeds jaren succesvolle Planet Project. Deze projectkwaliteit is in een nieuw jasje gestoken, is nóg compacter geworden en met zijn klasse 33 zelfs geschikt voor de meest intensieve interieur toepassingen.

Overal waar extreme slijtvastheid en hoge mate van vuilverwijdering zeer belangrijk zijn, van werkruimte, hal, trap en overloop voor residentieel gebruik tot entrees, gangen en intensief gebruikte projectruimtes in winkels, schoolgebouwen, bedrijven en bij overheden.

De Solution Dyed Aquafil 6.0 polyamide garens in combinatie met een intense pooldichtheid geven dit fabuleuze tapijt het predicaat werkpaard onder de (project)tapijten. Deze door en door geverfde garens met innovatieve vlamvertragende en antibacteriële eigenschappen verschaffen de kwaliteit de beste gebruikseigenschappen, zoals eenvoudig onderhoud waarbij eventuele vlekken en ongelukjes hygiënisch te reinigen zijn met een bleekmiddeloplossing.

Daarnaast zijn deze kwalitatief hoogwaardige Aquafil SDN garens ontwikkeld met oog op het terugwinnen en recyclen van materialen.

“Een superieure vloer met excellente eigenschappen”

De behandeling met Scotchgard Protector geeft een extra duurzame en langdurige bescherming tegen vuil en vlekken. Het tapijt is effectiever te reinigen zodat het tapijt nog langer mooi en representatief blijft. Planet Project-SDN heeft door zijn hoge dichtheid maar liefst comfortklasse 4 en is akoestisch hoog isolerend waardoor deze een mooie bijdrage levert aan de demping van geluid en een betere akoestiek van de ruimte.

De ultrafijne poolstructuur van Planet Project-SDN is opgebouwd uit drie verschillende kleuren hoog getwijnde draden waardoor dit superieure tapijt door het fraaie 3-kleurig frisé effect gelijktijdig een levendig en actueel uiterlijk heeft.

Planet Project-SDN is verkrijgbaar in 12 uiteenlopende ton-sur-ton kleursamenstellingen. Van gedempte tonen blauw, natuurlijke bruin en grijstinten tot warm dieprood.

Prijsklasse: Exclusief