Scarlatti

“Hoogwaardige Solution Dyed Nylon garens”

Deze kortpolige frise met subtiele kleuren is een goede keus voor wie een sterk en duurzaam tapijt wenst. Scarlatti-SDN is veelzijdig toepasbaar, van intensief gebruik in huis tot zelfs semi project gebruik.

De gesneden pool van opvallende gekleurde en gedraaide garens geeft een matte en rijke uitstraling. De garens zijn gemaakt van 100% polyamide 6.0 Solution Dyed Nylon, kwalitatief hoogstaand en door-en-door gekleurd. De kleuren zijn zeer permanent en UV bestendig waarbij – zelfs bij gebruik van agressieve reinigingsmiddelen als bleekmiddel – geen kleurverlies optreedt.

Scarlatti is leverbaar in 12 kleuren

Prijsklasse Comfort

Montova

Een elegante tapijtcollectie vervaardigd van zacht Solution Dyed Polyamide Soft Yarn. De tweedraads hoog getwijnde garens van de prijsbewuste Montova beschikken over álle voordelen van Solution Dyed Nylon.

Montova is een luxe vloerbedekking met een chique gesneden pool (cut pile) en een perfecte balans in prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

“Stijlvol en energiek!”
De tapijtpolen van deze frisé staan vrijwel rechtop waarbij de mooie volle tinten goed tot hun recht komen en bij gebruik een gemêleerd uiterlijk met levendige oppervlakte structuur ontstaat door verschillen in lichtinval.

Montova is leverbaar in maar liefst 17 verschillende kleuren

Prijsklasse Comfort

Myscrete

“Is het beton of tapijt…?”

De prachtig nieuwe tapijtcollectie Myscrete heeft de uitstraling van een stoere betonnen vloer maar beschikt over alle voordelen van tapijt, aangenaam zacht, comfortabel en geluiddempend.

De stoere ruwe sfeer wordt gecreëerd door zijn gemêleerde concrete dessin – samengesteld met zorgvuldig gekozen ton sur ton tinten. De collectie bestaat uit 8 prachtige variaties industial greys.

Gemaakt van 100% IMPREL® sterke en veerkrachtige garens is deze gesneden pool toepasbaar voor vrijwel iedere ruimte in huis

Myscrete is leverbaar in 8 verschillende kleuren

Prijsklasse Comfort