Keuzes uit verschillende caravanmatten

Jaarlijks gaan wij op pad om de meest praktische en mooiste tapijten in te slaan. Verschillende van deze tapijten leggen wij op voorraad andere kleuren kunnen we zo voor u bestellen. Van de verschillende kleuren hebben wij stalen. Deze stalen kunt u bij ons komen bekijken of we sturen u ze toe. Wij selecteren uitsluitend tapijten die geschikt zijn voor in uw camper of caravan. Bij deze selectie letten wij erop dat het tapijt geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast moet het makkelijk schoon te maken zijn en geschikt zijn voor eventueel gebruik in combinatie met vloerverwarming. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit waar u jaren lang plezier van heeft.

Klantbeoordelingen

Campertapijt

september 16, 2018

Geweldig!!!!!Alles past fantastisch, Kees Kaptein heeft het opgemeten aardige vent super beliefs en goed advise compliment👍 Ben super blij

Fam.Breve

Caravan tapijtje

augustus 30, 2018

Onze caravan werd uitgeleverd vlak voor onze vakantie. Een telefoontje naar Just, de maten doorgegeven en 2 dagen later het tapijt per koerier ontvangen. Klasse, en een goed product!

Fam Huibregtse

Tapijt voor Hobby Prestige caravan

augustus 21, 2018

Konden snel een afspraak maken. kwamen zelfs aan huis. En binnen twee weken hadden we het tapijt al in de caravan liggen. Erg vriendelijk! Super tevreden!

Fam. van Hooijdonk